Év végi lehetőségek!

 

Tisztelt Olvasónk! 

Hatékonyság-fejlesztési törekvései során egyre több cég fordít figyelmet arra, hogy ne csak belekényszerítse a változásba a dolgozóit, de egyszersmind időt is hagyjon az új elvek, új megközelítések megemésztésére, befogadására. Nem egy felülről jövő „erőszakos” változtatást szeretnének „lenyomni a szakemberek torkán”, hanem a korszerű gondolkodásra nyitottá tenni, bevonni minden kollégát az együtt gondolkodás, együtt fejlesztés/fejlődés munkájába. Egy-egy év elején induló projekt számára ezért mind több cég kezdi „előkészíteni a talajt a fejekben” képzésekkel, a projektet megelőző év végén!

Ha belegondol a Kedves Olvasó, ilyenkor a karbantartás vezetők egy része már kimerítette költségkeretét, vagy kétségbeesetten spórol még az utolsó csavarokon is, hogy biztosan „működhessen a verkli” karácsonyig. Mi a közös bennük? Ők valószínűleg nem kaptak támogatást karbantartási rendszerüket korszerűsítő törekvéseikhez, jóllehet már a harmadik negyedévben erejük végére jártak.

Más műszaki vezetők ugyanakkor azon gondolkodnak, hogyan is lehetne optimálisan felhasználni azt a megmaradó kevés(?) pénzösszeget, amelyet az egyre hatékonyabban működő karbantartási tevékenység kellemes velejárójaként sikerült „megspórolni” az éves keretből.

Ilyenkor kerülnek előtérbe a műszervásárlások, az év közben elhalasztott célirányos képzések, sőt olyan szerencsés helyzetben levő műszaki vezetővel is találkoztunk, aki az év végén karbantartóknak rendezett eszem-iszommal próbálta a kifogyhatatlannak tűnő büdzsét kimeríteni (!). Hiszen mindenki tisztában van azzal, hogy ha nem meríti ki a karbantartás az éves költségkeretét, jövőre egészen biztosan rövidebb lesz a takaró!

Ne költse felesleges és később csak a polcokon porosodó műszerekre, vagy egy évben egyszer (sem) használt szerszámokra ezt a megmaradt pénzt! Használja fel a lehető leghatékonyabb módon és fektessen szakembereibe!! Elvárjuk a szakmájukat többtíz éve megtanult és a hagyományos karbantartási rendszerben szocializálódott kollégáktól, hogy egyik napról a másikra megváltoztassák gondolkodásukat, hozzáállásukat és számukra teljesen új megközelítéseket fogadjanak be, legtöbbször a szakmai síkon messze túlmutató, például menedzseri szemléletet is magába olvasztó fejlesztési programok megvalósítása során. És mindehhez semmi támogatást, előkészítést nem nyújtunk? Csak zutty, nyakon öntjük őket a sok újdonsággal? Éppen most, az év végéhez közeledve van lehetőség arra, hogy az új gondolatokat, új szemléletmódot, korszerű megközelítéseket már most elültessük a fejekben! 

Érdemes elgondolkodni, hogy szülőként mást sem mondogatunk felcseperedő utódainknak, hogy „tanulj, fiacskám, mert a tanulás a legjobb befektetés!” Ugyanakkor műszaki szakembereinket, akikkel szemben az elvárásaink pláne magasak, nem támogatjuk szakmai fejlődésükben!? Miért? Nem éri meg?! Gondolkodjon és képeztesse szakembereit!Ne költse felesleges és később csak a polcokon porosodó műszerekre, vagy egy évben egyszer (sem) használt szerszámokra ezt a megmaradt pénzt! Használja fel a lehető leghatékonyabb módon és fektessen szakembereibe!! Elvárjuk a szakmájukat többtíz éve megtanult és a hagyományos karbantartási rendszerben szocializálódott kollégáktól, hogy egyik napról a másikra megváltoztassák gondolkodásukat, hozzáállásukat és számukra teljesen új megközelítéseket fogadjanak be, legtöbbször a szakmai síkon messze túlmutató, például menedzseri szemléletet is magába olvasztó fejlesztési programok megvalósítása során. És mindehhez semmi támogatást, előkészítést nem nyújtunk? Csak zutty, nyakon öntjük őket a sok újdonsággal? Éppen most, az év végéhez közeledve van lehetőség arra, hogy az új gondolatokat, új szemléletmódot, korszerű megközelítéseket már most elültessük a fejekben!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, érdeklődjön a korszerű karbantartással kapcsolatos képzéseinkről, vagy látogassa meg honlapunkat!Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, keresse Fekete Gábor karbantartás-fejlesztési csoportvezetőt a +3620/973-2866-os telefonszámon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

tn pas cher nike tn pas cher golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi air jordan pas cher air jordan pas cher jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher hogan outlet online hogan outlet hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet

2016. A.A. Stádium Kft.

Impresszum

about.me/aastadium