45.: Ismételt karbantartás fejlesztési nyílt képzés!

repeatNagy sikerrel zárult április végi karbantartás fejlesztési nyílt képzésünk! A létszámkorlát miatt sajnos nem tudtuk minden jelentkező részvételi szándékát elfogadni, ezért május végén megismételjük képzésünket! Ne maradjon le a korszerű karbantartás legjobb gyakorlatairól, jelentkezzen minél előbb!

Április 18-19-én került megrendezésre nyílt képzésünk, amelynek során a karbantartásban meghonosodott legjobb gyakorlatokat foglaltuk össze a géppark osztályozásától a sebészi pontosságú karbantartási terv összeállításán keresztül egészen a rendszer finomhangolására lehetőséget adó utólagos hibaelemzési technikákig. Az eseményen 11 vállalattól 36 résztvevő volt jelen, akik kiváló környezetben, remek ellátás mellett hallgatták végig az információkat a legjobb gyakorlatok ismertetését. A képzés során nemcsak az előadásokból, de egymástól is sok hasznos ötletet kaphattak a résztvevők.

Karbantartásfejlesztési nyílt képzés Karbantartásfejlesztési nyílt képzés

A nagy sikerre és a túljelentkezésre tekintettel újra megrendezzük változatlan tematikával képzésünket, hogy Ön se maradjon le a karbantartási szakma élvonalától!

Karbantartás fejlesztési nyílt képzésNyílt képzésünkön Ön azonnal használható rutinokkal gazdagodhat, amelyeket akár a képzést követő napon alkalmazni tud Vállalatánál!

Figyelem a helyek most is korlátozottak és már fogynak! Jelentkezzen minél előbb május 30-31-i nyílt képzésünkre, a részleteket itt találja

Fekete GáborHa felkeltettük érdeklődését, keresse Fekete Gábor karbantartási szakértőt a 06-20/973-2866-os telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Péczely György
ügyvezető igazgató
+3620/974-64-88
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Az ICG Stádium Kft. főbb tevékenységei:

2021. ICG Stádium Kft.

Impresszum

about.me/aastadium