Rendeljen Ön is karbantartási auditot

Az audit a jelen gyakorlat kritikus és szisztematikus átvilágítása, a tevékenység minőségének értékelése előre meghatározott szempontrendszer alapján.

Feladata a "hol vagyunk (a világszínvonalhoz képest)" kérdés megválaszolása és a "hová akarunk eljutni" célmeghatározás előkészítése.

Auditálták-e már Önöknél a minőségbiztosítási, munkavédelmi stb. rendszert? Vajon a karbantartás kevésbé fontos, mint az előző területek? Ha a karbantartás létfontosságú üzleti folyamat, akkor az időszakos audit elengedhetetlen.

A karbantartási költségek csökkentésére időről időre kampány indul a vállalatoknál, ám az gyakran egyáltalán nem a várt eredményt hozza. E költségek megnyirbálása egy kicsit olyan, mint amikor az ember a mérlegre áll és megállapítja, hogy nagy a súlya, erre a súlyvesztés kérdését úgy oldja meg, hogy levágja saját lábát.

A karbantartás esetében is helyesebb a dolgok mögé nézni, "lemenni a vízvonal alá" és közvetett vagy az elvesztett lehetőségek költségeivel részletesen foglalkozni. Ezek a "jéghegy" rejtett részei, de hatásuk a profitra sokkal nagyobb, mint a közvetlenül kapcsolható költségeké.

A "vízvonal" feletti költségek csökkentése gyakran egy-két nagyságrenddel nagyobb kárt okoz a "vízvonal" alatt. Mindaddig, amíg a döntéshozók ezt az összefüggést nem fogadják el, addig a karbantartást csak szükséges/szükségtelen rossznak tekintik!
A karbantartás alapos és szakszeru felmérésével azonban megállapítható, milyen veszélyeket rejt magában a karbantartási rendszer, és így időben be tud avatkozni. Az A. A. Stádium Kft. több éves tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. A karbantartási rendszer átvilágítását több cégnél is elvégeztük egy nagyobb termelékenység-fejlesztési projekt részeként, de ez a részfeladat már önmagában is kimondottan hasznosnak bizonyult minden esetben.

Négyféle verzióban kínáljuk a karbantartási auditot: villám, gyors, normál és teljes audit. A különbség köztük a felmérés mélysége és az előrelátás pontossága között rejlik:

No.

A lépés leírása

Villám

Gyors

Normál

Teljes

1.

Kulcsszemélyek meghatározása

 

+

+

+

2.

(Vállalati szintu) kérdőív kitöltése

+

     

3.

Riportok - összevont (személyes beszélgetések)

 

+

   

4.

Riportok - egyéni (személyes beszélgetések)

   

+

+

5.

Dokumentáció felmérése

   

+

+

6.

Kulcseszközök felmérése (opció)

     

+

7.

Emberi erőforrás felmérése

     

+

8.

Kiértékelés

+

+

+

+

9.

Rövidtávú javaslatadás

 

+

+

+

10.

Hosszútávú javaslatadás

+

+

+

+

11.

A végeredmény beszámolóval összekötött átadása

 

+

+

+

 

A vizsgált területek:

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, keresse Fekete Gábor karbantartás fejlesztési csoportvezetőt a +3620/973-2866-os telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

tn pas cher nike tn pas cher golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi air jordan pas cher air jordan pas cher jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher hogan outlet online hogan outlet hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet

2016. A.A. Stádium Kft.

Impresszum

about.me/aastadium