27. rész: A hatékony karbantartás = tudomány! Karbantartási képzések.

Hisszük hogy nem pusztán az eszközöket, és a rendszereket kell fejlesztenünk! Hiszen minden rendszerünket, így a karbantartást is emberek – a kollégáink – működtetik, ezért kiemelt fontosságú, hogy birtokában legyenek a korszerű szaktudásnak!


Mit kezdene egy rutinos - „öreg róka” - karbantartó, ha a kezébe adnánk egy rezgésmérő, trendelemzésre felkészített műszert? Mit kezdhetne egy CMMS szoftverrel,  ha fogalma sincs annak felépítéséről, előnyeiről, használatáról? Miért szolgáltatna bármilyen adatot, és mennyire figyelne azoknak a pontosságára, ha nem tudja, mi végre is az adatgyűjtés, ki milyen következtetéseket von le azokból?

Vajon a múlt század elején korszerűnek számító gazdaságokban a gőzzel hajtott cséplőgéppel dolgozók mit szólnának a mai kor legmodernebb eszközeihez? És a „tudásavulás” valóban évszádok alatt megy végbe? 

A kérdések sorát kilométernyi hosszan lehetne folytatni, tény azonban, hogy még mindig túl sok vállalat jár tévúton a műszaki szakemberei „tudásának karbantartása” terén, amennyiben csak a kiválasztási folyamatra koncentrál, de utána már szinte semmit nem foglalkozik szakemberei tudásával. 

Úgy véljük, csak a legszerencsésebb esetekben lehetséges éppen olyan tudásanyaggal rendelkező munkaerőt felvenni – egy igen munkaigényes felvételi procedúra során – amelyre pont szükség van a vállalatnál. De vajon az a tudás mindig elegendő lesz? És ha nem, akkor honnan fogják felcsipegetni az új információmorzsákat a kollégák? Véres verejtékkel, és a mindennapok során kísérletezve, vagy tapasztalt szakértők által szervezett, gyakorlatorientált képzéseken megalapozva, és tovább fejlesztve? 

Képzési portfoliónkat úgy alakítottuk ki, hogy az egyes elemek segítségével a gépkezelőknek szánt autonóm karbantartástól, a karbantartó kollégákon és a karbantartást tervező mérnökökön át egészen a speciális támogató mérnök kollégáknak való speciális ismeretekig mindenki számára átadható legyen a korszerű szaktudás! 

Képzési szakterületeink: 

Lehet, hogy az Önök karbantartói is szomjazzák a korszerű szaktudást? Képeztesse őket velünk!

Keresse képzési szakértőnket, Beretka Mariannt (tel:20/989-4128, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy karbantartási szakértőnket, Fekete Gábort (tel:20/973-2866, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

 

tn pas cher nike tn pas cher golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi air jordan pas cher air jordan pas cher jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher hogan outlet online hogan outlet hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet

2016. A.A. Stádium Kft.

Impresszum

about.me/aastadium