Ugye Ön sem akarja, hogy karbantartási költségkeretét ésszerűtlenül megkurtítsák?

budzse vagas1 dobbent remult budzse vagas2

A budget maradékát használja fel a leghatékonyabban! Alapozza meg a jövő évi fejlesztéseket!

Az év vége felé közeledve, fejlesztési (vagy bármilyen más) projektet nem szívesen indít egyik cég sem. Itt a "hajrá" ideje, és nem egy iparágban az utolsó hónapokban dől el, milyen évet zárhat a vállalat. Ilyenkor félre kell tenni a hatékonysági törekvéseket? Nem! Ilyenkor érdemes a következő év "nagy dobására" felkészülni! Például a karbantartási rendszer felméretésével, vagy a jövő évi fejlesztési projekt elméleti megalapozásával!

Ha szeretne karbantartási szervezete hatékonyságán javítani, de még nem tudja pontosan hol és hogyan kezdjen neki, vagy ha érzi/tudja, hogy tartalékok vannak még a rendszerben, de képtelen felszínre hozni azokat, vagy ha egyszerűen csak szeretne felkészülni a következő évre, és megalapozottan akar változtatásokat javasolni/végrehajtani, akkor Önnek is tudnia kell, korszerű-e vállalatánál a karbantartás, vagy sem!!

Nem kell konferenciák sorozatán részt vennie, nem szükséges hetekig hazai és külföldi, írott és elektronikus szaklapokat, szakcikkeket, könyveket böngésznie!

Nem kell költséges és előrelépést alig jelentő, hónapokig tartó kutatás kétséges eredményeire várnia!

Egyszerűen forduljon az ICG Stádium Kft-hez és készíttesse el karbantartási rendszerének felmérését!

A felmérés során kollégáink előre kidolgozott vizsgálati módszerrel, néhány nap alatt felállítják a diagnózist az Önök karbantartási rendszerének állapotáról és lehetséges/szükséges fejlődési lehetőségeiről. Továbbá javaslatot is adunk a fejlesztések megvalósításának programjára, amelynek birtokában Ön tényadatok alapján dönthet a jövő évi fejlesztésre szánt forrás felhasználásáról. Mindez - az év végi hajrában - termelés legcsekélyebb megzavarása nélkül!

pokhalo1412

1. ábra A karbantartás által érintett területek

Eredményeink:

Egyik partnervállalatunknál, a fejlesztésre kijelölt területen az átlagosan 60% alatti és erősen ingadozó Yield-et stabilan 80% fölé emeltük alig valamivel több, mint fél év kitartó munkájával!

Másik partner vállalatunknál, amely hazai tulajdonosú vállalat, évtized óta nem látott pozitív változások indultak meg a karbantartási rendszer átalakítása következtében: eszközvásárlás, műhelykialakítás, bérrendezés, kulcsfontosságú berendezések kihozatalának drasztikus növekedése, alapvető karbantartási folyamatok tisztázása és írásbeli lefektetése… stb.

uparrowEgy harmadik partnerünknél öt egyforma/hasonló gépsor karbantartását terveztük újra az alapoktól. Eredményeként a karbantartásra fordítandó idő kb. felére/kétharmadára csökkent, miközben alkalmasan megválasztott diagnosztikai módszerrel a berendezések adott egységeinek igen magas (negyedévente 50-100 db) csapágyfogyasztására, annak csökkentésére is megoldást adtunk. Összességében pedig a berendezések rendelkezésre állása kb. 10-15%-kal növekedett!

Szakítsa át a hatékony gyártás előtt álló akadályokat, de ne rohanjon fejjel a falnak! Méresse fel karbantartási rendszerét, hogy sebészi pontossággal tudjon beavatkozni a szükséges területeken!

Kezdje az új esztendőt tiszta képpel a karbantartásáról, készítse fel munkatársait a hatékonyabb működésre!

fg

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, keresse Fekete Gábor karbantartás fejlesztési csoportvezetőt a +3620/973-2866-os telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Péczely György
ügyvezető igazgató
+3620/330-55-45
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Az ICG Stádium Kft. főbb tevékenységei:

2021. ICG Stádium Kft.

Impresszum

about.me/aastadium